Tijdens de uitreiking van de TaalHeldenprijzen, waarvan de winnaars door een onafhankelijke jury worden verkozen, wordt er dit jaar ook een TaalHelden Publieksprijs uitgereikt. In de weken voorafgaand aan de uitreiking wordt heel Nederland opgeroepen om een stem uit te brengen op zijn/haar favoriete TaalHeld in de categorie Taalcursist.

Hartverwarmende verhalen vol durf
TaalHelden laten ons zien dat dromen realiteit kunnen worden. Zij zetten zich onvermoeibaar in voor een samenleving waarin niemand aan de kant staat. Onder andere door te werken aan eigen geletterdheid. Maar ook door anderen te inspireren om ook op les te gaan. Het zijn stuk voor stuk hartverwarmende verhalen vol durf en doorzettingsvermogen. Met de Publieksprijs bedanken wij de TaalHelden voor hun enorme inspanning en zetten wij hen in het welverdiende zonnetje.

Stem op jouw favoriete TaalHeld!
Wie verdient volgens jou de TaalHelden Publieksprijs? 

Je kunt tot en met 22 januari 2019 een stem uitbrengen. Je kunt maar eenmaal stemmen. Wel is het mogelijk om jouw vrienden en familie te vragen om ook te stemmen.

Onder alle stemmers verloten we VIP kaarten voor de uitreiking van de TaalHeldenprijzen op 24 januari 2019 in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Heb je een vraag over de TaalHelden Publieksprijs?
Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar taalhelden@lezenenschrijven.nl

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.

Klik hier voor meer informatie over onze cookies OK