Wil je echt het verschil maken en iemand in jouw omgeving een stapje verder helpen in het beter leren lezen, schrijven of rekenen? Of jouw computertalent met iemand delen die er wat meer moeite mee heeft? Meld je aan als taalvrijwilliger!

HULP OP MAAT

Je kunt als vrijwilliger op verschillende manieren mensen helpen vaardiger te worden in communiceren en het begrijpen van informatie. Je begeleidt bijvoorbeeld een deelnemer een-op-een als taalmaatje of geeft samen met een docent les aan een groepje.

Wil je meer weten?
Vraag dan vrijblijvend informatie op door je aan te melden. Je wordt hiervoor doorverwezen naar de website van Taal voor het Leven.

AAN DE SLAG BIJ JOU IN DE BUURT

Wanneer je je aanmeldt, word je benaderd door een (vrijwilligers)organisatie bij jou in de buurt. De organisaties bieden hulp op maat. Sommige werken met groepen, anderen met een-op-een-hulp. De ene organisatie richt zich op lezen en schrijven en de andere op digitale vaardigheden. Daarmee varieert ook de hulpvraag aan de vrijwilliger. Samen bekijken jullie welke rol als vrijwilliger bij jou past. 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.

Klik hier voor meer informatie over onze cookies OK